Odjel za povijest umjetnosti

IV. Međunarodni kongres studenata povijesti umjetnosti - produljenje natječaja

 

Drage kolegice i kolege,


pozivamo vas na sudjelovanje na IV. Me đunarodnom kongresu studenata povijesti umjetnosti, koji će se odr žati na Filozofskom fakultetu u Zagrebu od 4.-6. studenog 2015. godine. Cilj kongresa je uspostaviti međunarodnu platformu razmjene znanja, metodologije i iskustava me đu studentima, profesorima i stru čnjacima u području povijesti umjetnosti te srodnih studija.

Predstavite svoje istra živanje u obliku petnaestominutnog izlaganja popraćenog pisanim radom na istu temu (10-20 kartica), što možete u činiti individualno ili u paru. Za početak tražimo da putem elektroničke pošte pošaljete sažetke (200-500 riječi) koji će sumirati glavne odrednice i tijek vašeg izlaganja.

Uz sažetke, molimo da dostavite i sljedeće informacije: ime i prezime, godinu studija, studijske grupe (ako ih imate), fakultet i sveučilište na kojem studirate.

Rok za slanje sažetaka produžen je do 20. lipnja 2015. godine, a sudionici će biti odabrani i obaviješteni nakon što pregledamo sažetke u suradnji s nizom recenzenata.

Službeni jezik kongresa je engleski, stoga tražimo da vaši sažeci i izlaganja budu napisani i prezentirani na engleskom jeziku. Dulje pisane radove sudionici će moći predati najkasnije po dolasku na kongres, a oni mogu biti napisani na engleskom ili materinjem jeziku.

Sakupljeni radovi bit će recenzirani te objavljeni u zborniku IV. Međunarodnog kongresa studenata povijesti umjetnosti.

Kotizacija u iznosu od 15 EUR (115 HRK) obavezna je za sve sudionike kongresa, a potrebno ju je uplatiti prilikom dolaska. Smještaj i dva obroka bit će plaćena svim sudionicima, dok će troškove prijevoza snositi sami.


Radujemo se vašim idejama i doprinosu!


Sažetke i bilo kakva dodatna pitanja šaljite na ahscongress2015@gmail.com